22 srpnja, 2024
Korner 365 » Bivši igrač Širokog ponovno se vratio na klupu Hajduka

Bivši igrač Širokog ponovno se vratio na klupu Hajduka

1 min read
Mislav Karoglan vratio se na klupu HNK Hajduk Split.

Foto: HNK Hajduk Split

Mislav Karoglan potvrđen je za novog glavnog trenera prve momčadi HNK Hajduk. Gospodin Karoglan se na klupu Bijelih vraća nakon 10 mjeseci kada je zbog privatnih razloga morao otići s mjesta glavnog trenera. Bijele je kao u prošloj sezoni vodio u ukupno 12 službenih utakmica u kojima je upisao osam pobjeda uz četiri neriješena ishoda, naveo je Hajduk u priopćenju.

Trener Karoglan ima iskustvo rada u Klubu u kojemu je bio trener kadeta u Akademiji HNK Hajduk ”Luka Kaliterna”, dok je kao pomoćni trener sudjelovao u radu dva stručna stožera prve momčadi (pod vodstvom Jensa Gustafssona i Valdasa Dambrauskasa). Tijekom seniorske nogometne karijere igrao je u Kamen Ingradu, Posušju, Zrinjskom iz Mostara, Rijeci, Širokom Brijegu, Croatiji Zmijavci, Imotskom te Kamenu iz Ivanbegovine. Nogometni put ga je vodio i u izraelski Hapoel Nazareth, slovačku Žilinu te singapurski Warriors FC, navodi se u priopćenju.

Treneski angažman započeo je u Croatiji Zmijavci s kojima je osvojio ligu, a ujedno je dobio nagradu za najboljeg trenera Dalmacije. Početkom 2019. preuzima Zadar odakle u ljeto 2020. dolazi na već spomenuto mjesto trenera kadeta u Hajdukovoj Akademiji. Samostalno je vodio Istru 1961 na početku aktualne natjecateljske sezone.

O njegovim pomoćnicima će javnost biti obaviještena sukladno njihovom imenovanju, ističu s Poljuda.

Konferencija za medije u povodu predstavljanja trenera Karoglana održat će se u utorak 24. listopada s početkom u 11:15 sati.

1 thought on “Bivši igrač Širokog ponovno se vratio na klupu Hajduka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.