22 srpnja, 2024
Korner 365 » Cormier: Razgovarao sam s nekim iz Miočićevog trening-kampa i rekli su mi da nikada bolje nije izgledao

Cormier: Razgovarao sam s nekim iz Miočićevog trening-kampa i rekli su mi da nikada bolje nije izgledao

1 min read

Foto: Twitter

MMA borac Stipe Miočić priprema se za meč protiv Jona Jonesa u teškoj kategoriji, koji bi se trebao održati 12. studenog. Miočić (41) se nije borio više od dvije godine, otkad je u trećem mjesecu 2021. godine izgubio od Francisa Ngannoua u borbi za titulu.

Miočić ima status najvećeg borca teške kategorije u povijesti UFC-a, a zaradio ga je dvama pobjedama protiv Daniela Cormiera. Upravo se Cormier javio i rekao da ima informacije iz Miočićevog trening-kampa.

“Mislim da je najbolje izdanje Miočića kada se pojavi s otprilike 111 kilograma, a on tvrdi da se vratio na tu kilažu. Pričao sam s nekim iz Miočićevog trening-kampa i rekli su mi da nikada bolje nije izgledao. Izgleda ogromno, uistinu veliko i snažno. Hoće li to biti dovoljno? Ne znam, samo vam dajem ove informacije. Očekujte onakvog Miočića kakav je bio dok je branio titulu, a ne onakvog kakav se pojavio kasnije. Bio je to sitni, mršavi tip”, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

Jon Jones favorit je u borbi protiv Miočića, i to poprilično uvjerljiv po kladionicama, koje na njegovu pobjedu daju koeficijent 1.30, dok je na Miočića 3.70. Jones je dosad odradio samo jednu borbu u teškoj kategoriji, pobijedio je Cyrila Ganea.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.