19 lipnja, 2024
Korner 365 » Euforija u Širokom Brijegu: Veliko zanimanje za finale prvenstva u kojem Hercegovina lovi titulu!

Euforija u Širokom Brijegu: Veliko zanimanje za finale prvenstva u kojem Hercegovina lovi titulu!

1 min read

Foto: MNK Hercegovina

MNK Hercegovina pobijedila je na gostovanju GFC Sarajevo u prvoj utakmici finala doigravanja za prvaka BiH u futsalu, a sutra je na Pecari druga utakmica finala koja je na rasporedu od 20:00 sati.

Imamo 1:0 u seriji, imamo formu, imamo igru, imamo ekipu i samo nam treba puna Pecara. Zajedno možemo doći na 2:0, još jednom pobjediti naše sportske prijatelje iz Sarajeva i doći na korak himni lige prvaka u Širokom Brijegu. Za drugu utakmicu finala imamo se kad odmoriti i pripremiti. Nećemo podcijeniti protivnika koji nas je imao na pladnju i samo naša fizička sprema je donijela vodstvo na Pecaru, poručili su iz MNK Hercegovina.

Pred svoje navijače izaći ćemo podignutih glava i ostaviti srce na terenu kao i svaku utakmicu. Kroz doigravanje za prvaka i finale kupa BiH povezali smo 4 pobjede, sad uz punu dvoranu s vama idemo po petu koja nas dovodi na korak ka dvostrukoj kruni.
Idemo napuniti dvoranu posljednjeg mjesta jer ova ekipa domaćih igrača koja se srcem bori je više nego zaslužila to, poručili su iz kluba u najavi ove važne utakmice na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Zbog dosta vaših upita obavještavamo sve da će za ovu utakmicu biti OTVORENA DVA ULAZA u dvoranu sat vremena prije početka utakmice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.