21 lipnja, 2024
Korner 365 » Hoće li kapetan Borca biti kažnjen zbog političke izjave? Pogledajte što je izjavio nakon pobjede na Pecari

Hoće li kapetan Borca biti kažnjen zbog političke izjave? Pogledajte što je izjavio nakon pobjede na Pecari

1 min read
Srđan Grahovac dao je izjavu oko Kosova koja je podigla dosta prašine u javnosti.

Foto: YouTube - Screenshot

Nakon utakmice u kojoj je Borac upisao pobjedu na Pecari protiv Širokog Brijega rezultatom 0:2 kapetan Borca Srđan Grahovac dao je izjavu koja je podigla dosta prašine u javnosti.

Utakmica Borca u Širokom Brijegu ima i političku dimenziju.

Na području Republike Srpkse bio je dan žalosti zbog činjenice da su u tijekom napada na policiju Kosova ubijene četiri osobe srpske nacionalnost.

Igrači Borca su zbog toga na travnjak istrčali s crnim trakama oko ruke, a pobjedu su posvetili nastradalim Srbima na Kosovu.

Navijači Borca pred kraj utakmice su skandirali: “Kosovo je srce Srbije”.

“Iskoristio bih priliku da pobjedu posvetimo našoj nastradaloj braći na Kosovu. Naše misli i osjećanja su uz njihove obitelji”, rekao je Srđan Grahovac, kapetan Borca i bivši reprezentativac BiH.

Politika i nogomet u BiH su isprepleteni i to je vidljivo na svim razinama, a samo dio nogometne kaljuže u BiH je i skandalozno suđenje koje se viđa iz kola u kolo.

 Nepoznato je hoće li igrači Borca biti kažnjeni za miješanje političkih stavova i poruka u sportska natjecanja i na sportske terene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.