23 travnja, 2024
Korner 365 » Izabrani najbolji sportaši i sportašice Tomislavgrada, evo detalja

Izabrani najbolji sportaši i sportašice Tomislavgrada, evo detalja

1 min read

Foto: HNK Tomislav

Titule najboljih sportaša Tomislavgrada za sezonu 2022./2023. su dodijeljene s velikim oduševljenjem i uzbudljivosti.

Marko Ćerdić, član nogometnog kluba HNK Tomislav, zasluženo je odnio titulu najboljeg sportaša u muškoj konkurenciji. S druge strane, Ružica Križanac iz Taekwondo kluba Koryo, pokazala je izvanrednu predanost i vještinu te je zasluženo proglašena najboljom sportašicom u ženskoj konkurenciji.

Osim pojedinačnih nagrada, posebno se ističu mladi talenti. Darija Sučić ponosno nosi titulu najbolje mlade sportašice, dok je Džemal Bukvić osvojio srca žirija i publike te je proglašen najboljim mladim sportašem.

Foto: HNK Tomislav

HNK Tomislav zaslužio titulu najboljeg seniorskog muškog kluba

Kada su u pitanju momčadski sportovi, Odbojkaški klub Delminium istaknuo se kao najbolja seniorska ženska ekipa, dok je HNK Tomislav zaslužio titulu najboljeg seniorskog muškog kluba. Oba kluba, uz izuzetne rezultate seniorskih ekipa, također su se istaknula i u kategoriji mladih momčadi, što jasno pokazuje kontinuitet izvrsnosti unutar klubova.

Ovaj izbor najboljih sportaša i sportašica obilježen je povratkom tradicije nakon dugih 20 godina, a organizirao ga je novoutemeljeni Općinski sportski savez pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad. Ovaj događaj nije samo prilika za priznanje izvanrednih sportskih dostignuća, već i za slavlje zajedništva i strasti prema sportu u Tomislavgradu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.