21 lipnja, 2024
Korner 365 » Karačić: Naš je cilj opstanak u Premijer ligi BiH

Karačić: Naš je cilj opstanak u Premijer ligi BiH

1 min read

Foto: TV Arena sport/ Screenshot

Nogometaši GOŠK-a doživjeli su uvjerljiv poraz 3:0 od Sarajeva na Koševu u susretu 17. kola Premijer lige BiH. Nakon utakmice prvi se na press-konfrenciji medijima obratio trener gostujuće momčadi Toni Karačić, prenosi Sport1.ba.

Karačić smatra da je konačan rezultat malo previsok, s obzirom na ono što su njegovi momci pokazali na terenu.

“Iskoristit ću priliku da čestitam Sarajevu na pobjedi. Mislim da je rezultat malo previsok, s obzirom na događanja na terenu. Mislim da smo u prvom poluvremenu bili konkurenti, a u drugom poluvremenu smo morali imati malo bolji posjed lopte, da bi se oduprijeli Sarajevu. Meni je to žao, ali mi se nismo mogli vratiti nakon tog drugog pogotka. Tako da, mislim da je rezultat malo previsok s obzirom na događanja na terenu”, rekao je Karačić.

Otkrio je ciljeve njegove momčadi u nastavku prvenstva.

“Imamo još jednu utakmicu kući. Napravit ćemo dobru regeneraciju i svakako tražiti tu pobjedu, da bi koliko-toliko otišli na odmor u lagodnijoj situaciji. Moramo iskoristiti stanku da se kvalitetno pripremimo i sigurno da dovedemo neke nove igrače, kako bi bili što konkurntniji. Naš je cilj opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.