19 lipnja, 2024
Korner 365 » Krenula obnova jednog od najljepših stadiona na svijetu

Krenula obnova jednog od najljepših stadiona na svijetu

2 min read

Prvi put otkako je prije više od tri desetljeća izgrađen, obnavlja se Gospin dolac, stadion NK Imotskog, prema mnogima jedan od najljepših na svijetu. Klub ima novu upravu, podršku Grada i velike planove za budućnost!

BBC ga je uvrstio među deset najljepših i najneobičnijih na svijetu, a novo vodstvo kluba želi da Gospin dolac bude na glasu i zbog odličnog nogometa.

Prije samo pola godine četvrtoligaš NK Imotski bio je pred gašenjem. Skupina zaljubljenika u sport njime će upravljati sljedećih petnaest godina, piše HRT.

– Skupio sam jednu ekipu volontera kao što sam i ja i napravili smo za par mjeseci čudo- formirali smo sve omladinske kategorije. Imamo osam trenera, od toga su četiri trenera s kineziološkim fakultetom, rekao je predsjednik NK Imotski Luka Đuzel.

Klub se financijski stabilizira, složila se prva momčad, a u blizini Modrog jezera trenira više od stotinu djece.

– Svakim danom dolazi sve više djece. Mislim da i ja i kolega Ivica Markota radimo dobar posao i da će se to dignuti na neku veću razinu. Mi se nadamo, rekao je trener starijih pionira NK Imotski Ante Jonjić.

A za to je potrebna i infrastruktura. Grad Imotski omogućit će rasvjetu za treninge, a napokon se obnavlja i stadion. Pokrenuta je akcija “Stolac za Gospin dolac”.

– Dvadeset eura jedna stolica s postavljenjem. Išli smo na sve društvene mreže i kroz štampu. Dosta se ljudi uključilo, rekao je Đuzel.

No, valjat će još zasukati rukave, pogotovo na istočnome dijelu stadiona.

– Cilj nam je u petogodišnjem planu da se ovaj objekt legalizira da možemo pristupiti na europske fondove. I normalno viši rang!, najavio je Đuzel.

Imoćani sanjaju velike snove. Uz energiju kakva je na stadionu u uspjeh ne sumnjamo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.