23 srpnja, 2024
Korner 365 » Kroos izjavom šokirao njemačku javnost: Ne namjerava se vratiti u domovinu, otkrio razloge

Kroos izjavom šokirao njemačku javnost: Ne namjerava se vratiti u domovinu, otkrio razloge

2 min read

U četvrtfinalu Europskog prvenstva u Njemačkoj, legendarni njemački nogometaš Toni Kroos odigrao je svoju posljednju profesionalnu utakmicu, nakon poraza protiv Španjolske.

Ova utakmica označila je kraj njegove igračke karijere bez osvajanja naslova prvaka Europe.

Kroos je bio ključni igrač Elf-a i vodio je igru protiv Španjolske. Rano u utakmici, Kroos je napravio dva prekršaja nad Pedrijem koji su ga prisilili da napusti igru.

Umjesto njega, ušao je Dani Olmo, koji je značajno utjecao na daljnji tijek utakmice svojim nastupom.

U svojoj velikoj karijeri Toni Kroos je osvojio skoro sve u nogometu, uz jedan naslov Svjetskog prvaka, šest Liga prvaka, naslove i Kupove u Njemačkoj i Španjolskoj, iz koje se izgleda Nijemac ne namjerava vratiti u domovinu, već će ostati živjeti u Madridu.

Nije sigurno

“Njemačka više nije zemlja kakva je bila prije 10 godina zbog masovnih migracija. Pitanje masovnih migracija postalo je previše nekontrolirano. Svugdje ima problema. Prevelika je gužva, previše je.

Neki imigranti su dobri ljudi, ali ako ih ne možete razlikovati od onih koji nisu dobri za nas, bit će teško na kraju. Tada će stav Nijemaca postajati sve više podijeljen”, rekao je Toni Kroos u ZDF podcastu i šokirao njemačku javnost.

Kroos je na kraju objasnio kako je glavni razlog što želi ostati u Španjolskoj i ne vratiti se u Njemačku taj što se boji pustiti kćer navečer da izađe sama u nekom velikom njemačkom gradu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.