21 lipnja, 2024
Korner 365 » Legendarni Toni Kukoč objavio fotografiju iz bolničkog kreveta

Legendarni Toni Kukoč objavio fotografiju iz bolničkog kreveta

1 min read
Toni Kukoč objavio fotografiju iz bolnice.

Foto: Screenshot/Instagram

Toni Kukoč objavio je fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu.

Kukoč je proveo dva dana u bolnici Rush te je zahvalio doktorima jer su se dobro brinuli o njemu. Na fotografiji je nasmijan te je podigao palac. Uz fotografiju koju je objavio na Instagramu poslao je i poruku.

“Veliko hvala doktorima Colemanu i Myersu te ostatku bolničkog osoblja koji su se odlično brinuli za mene. Također, hvala mom prijatelju doktoru Medenici, koji je uvijek tu kad ga zatrebam. Radujem se brzom oporavku”, napisao je Kukoč ne navodeći zbog čega je morao u bolnicu.

Toni je karijeru počeo u Jugoplastici gdje je igrao od 1987. do 1991., a onda je prešao u Benetton gdje je bio do 1993. kada odlazi u NBA.

U najjačoj ligi na svijetu je proveo 13 godina do 2006. godine, a igrao je za Philadelphia 76erse, Atlanta Hawkse, Milwaukee Buckse i naravno Chicago Bullse s kojim je tri puta osvajao naslov NBA prvaka.

Bio je proglašen najboljim šestim igračem NBA lige, a uspjehe je imao i s Jugoplastikom i Benettonom te s reprezentacijom Hrvatske i Jugoslavije osvojivši dva olimpijska srebra te pregršt medalja sa svjetskih i evropskih prvenstava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.