23 srpnja, 2024
Korner 365 » Mamić: Široki Brijeg mora biti u vrhu jer tamo pripada

Mamić: Široki Brijeg mora biti u vrhu jer tamo pripada

2 min read

Foto: Antonio Slišković

Jesenski dio polusezone Široki Brijeg će završiti gostovanjem kod Zvijezde 09. Utakmica će biti odigrana na Gradskom stadionu u Ugljeviku s nedjelju, 17. prosinca s početkom u 13 sati.

Posljednju utakmicu u ovoj godini u sklopu 18. kola Premijer lige BiH najavio je vezni igrač Plavo-bijelih Luka Mamić.

“Svjesni smo kako je pred nama teško gostovanje. Smatram kako tablica ne prikazuje realno stanje i kvalitetu momčadi Zvijezde 09. Što se nas tiče, rezultat nam ne ide u prilog u zadnje vrijeme, u nekim utakmicama smo podbacili, dok nam je u nekim utakmicama i sreća okrenula leđa”, naglasio je Mamić.

“Međutim, sutra je nova utakmica i prilika da konačno osvojimo tri boda i s pobjedom odemo na zimsku stanku”, dodao je.

Foto: Antonio Slišković

Pred posljednju utakmicu u ovoj godini koju momčad dočekuje u nizu od osam utakmica bez pobjede, Mamić je istaknuo kako nikome od igrača i članova stručnog stožera nije ugodno u ovim trenutcima.

“Široki Brijeg mora biti u vrhu jer tamo pripada, kako svojom veličinom tako značajem u Bosni i Hercegovini. Svjesni smo toga i vjerujemo u svjetlu budućnost. Također, kao i u svemu drugom, tako i u nogometu postoje usponi i padovi. Siguran sam kako ćemo, počevši već od sutra, vratiti one rezultate s početka sezone”, istaknuo je Mamić.

Na gostovanju u Ugljeviku Široki Brijeg će biti hendikepiran neigranjem Ćavara i Capana koji su zbog viroze i ozljede otpali iz konkurencije za utakmicu.

Elvedin Topuzović iz Tuzle sudit će utakmicu između Zvijezde 09 i Širokog Brijega. Njegovi pomoćnici su Edin Redžović iz Sarajeva i Aleksandar Smiljanić iz Laktaša.

Utakmicu će izravno prenositi Arena Sport TV

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.