21 lipnja, 2024
Korner 365 » Milijuni bruje o snimci: Profesionalni MMA borac došao kod trenera (50), pretukao ga i objavio sve na internetu

Milijuni bruje o snimci: Profesionalni MMA borac došao kod trenera (50), pretukao ga i objavio sve na internetu

2 min read

Izvor: Facebook

Na društvenim mrežama osvanula je snimka dogovorene tučnjave između turskog MMA borca Kaana Kazgana i tamošnjeg fitness i bodybuilding trenera Savasa Cebecija.

Kazgan i Cebeci su neko vrijeme prozivali jedan drugog na društvenim mrežama, a sada su se konačno našli licem u lice i “riješili stvari”.

Pojavila se snimka njihovog fizičkog obračuna koji je pratio određeni broj ljudi, a milijuni su kasnije sve to mogli vidjeti na snimci koju je objavio upravo MMA borac, čije postupke mnogi ne mogu opravdati jer je “nasilnički pretukao 50-godišnjaka i time se hvalio”.

Savas Cebeci, koji vodi fitnes programe na društvenim mrežama i ima mnogo pratitelja, u jednom od svojih videa je prozvao MMA borca: “Nitko od 70 kilograma ne može me pobijediti, čak i ako je svjetski prvak.”

Profesionalni borac Kaan Kazgan podijelio je potom slike svog odlaska na borbu na svom profilu na društvenim mrežama uz riječi “Dolazim”.

Na snimci se moglo vidjeti kako je MMA borac ipak bio mnogo jači, pa je ostavio krvavog Cebecija, koji je bio potpuno nemoćan u ovoj borbi na nekoj od travnatih površina u turskom gradu Tuzla.

“Imao sam meč sa Kaanom i on je pobijedio. Čestitam mu”, poručio je nakon borbe vidno pretučeni 50-godišnji trener.

Kaan Kazgan je rođen u Sakaryi i od devete godine bavi se borilačkim sportovima, a od 2011. godine je profesionalni MMA borac.

S druge strane, Cebeci je rođen 1974. godine u Njemačkoj i veoma je popularan na YouTubeu gdje objavljuje snimke vježbi.

Naravno, snimka je izazvala različita mišljenja. Jedni smatraju da je ono što su uradili “bolesno”, dok drugi pak tvrde da je u redu riješiti nesuglasice na ovaj način uz tvrdnju da je sve bilo fer i sportski, odnosno da nitko nije koristio nedozvoljena sredstva niti je imao pomoć nekoga od svojih prijatelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.