23 travnja, 2024
Korner 365 » Mladi Širokobriježanin Ivan Karačić brončani na najjačem grand prixu u Europi

Mladi Širokobriježanin Ivan Karačić brončani na najjačem grand prixu u Europi

2 min read

Karate klub Široki Brijeg ovog vikenda je nastupio na najvećim svjetskim smotrama, jedan dio prve ekipe karate kluba Široki Brijeg nastupio je u Bratislavi na jednom od najjačih međunarodnih turnira u Europi koji je prikupio oko 3500 natjecatelja iz 36 država, te drugi dio ekipe na lokalnom turniru u Splitu na kupu Jadrana, navodi se u objavi kluba na društvenim mrežama.

Ivan Karačić nakon 4 pobjede i 1 porazom zauzeo je visoko 3. mjesto.

Foto: Karate klub Široki Brijeg

Iva Marić nakon 4 uvjerljive pobjede nad Ukrajinkom, Čehinjom, Slovakinjom, Dankinjom, te zaustavljena je u polufinalu tijesnim porazom od Poljakinje rezultatom 1-0 koja je inače bila brončana na prethodnom Euru, za za broncu pri vodstvu od 4 – 0 nad Dankinja dobila je diskvalifikaciju diskutibilnom odlukom sudaca te zauzela visoko 5. mjesto.

Bruno Pinjuh kao jedan od najmlađih natjecatelja u svojoj kategoriji nakon 4 pobjede nad Ukrajincem, Slovakom, Latvijcem, Slovakom, te 2 poraza od Poljaka i za broncu od Mađara zadovoljio se visokim 5. mjestom.

Valentino Slišković zaustavljen je u 3. Kolu, dok su Klara Lovrić, Matej Zeljko i Mihael Hrkać zaustavljeni u prvom kolu.

Ekipu su vodili u Slovačkoj treneri braća Marin i Goran Hrkać.

Foto: Karate klub Široki Brijeg

Bogata kolekcija medalja

Drugi dio ekipe nastupio je na lokalnom turniru u Splitu na Kupu Jadrana. Karate klub Široki Brijeg nastupio je sa 16 naših članova te osvojili isto toliko medalja.

Zlatne medalje su osvojili: Iva Slišković i Anamarija Glavina

Srebrene medalje su osvojili: Borna Bevanda, Matea Leko, Stipe Hrkać te Petar Hrkać

Brončane medalje su osvojili: Franjo Karačić, Marta Kordić, Lorena Ćorić, Tonćo Pavković, Iva Slišković, Anamarija Glavina, Karlo Spajić, Lea Ćorić te Ana Lovrić 2x.

Ekipu su vodili treneri Toni Hrkać, Antonija Šaravanja i Anamaria Skoko.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.