23 srpnja, 2024
Korner 365 » Modrić: Fizički i mentalno se dobro osjećam i želim igrati

Modrić: Fizički i mentalno se dobro osjećam i želim igrati

3 min read

Foto: Facebook

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra od 20.45 sati u Osijeku na Opus Areni igra kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2024. godine protiv Turske.

Dan uoči utakmice na konferenciji za medije govorili su kapetan Luka Modrić i izbornik Zlatko Dalić.

“Stadion izgleda impresivno, nisam vidio sve detalje, ali izgleda impresivno i fenomenalno. Napokon imam priliku doživjeti da mogu igrati na ovakvom stadionu nakon 15 godina. Nadam se da ćemo ga pamtiti po rezultatu koji će nam otvoriti put prema Europskom prvenstvu”, rekao je Modrić na početku.

Kazao je da se dobro osjeća te je pun želje i elana.

“Jedva čekam predvoditi Hrvatsku kao kapetan”, rekao je Modrić.

Govorio je o izostancima u napadu i prilikama za mlade igrače.

“Sigurno da su ozljede i izostanak igrača veliki hendikep za nas. Iako, ovo je jedna velika prilika za igrače koji će igrati, kojima će izbornik dati priliku te ju moraju iskoristiti”, kazao je kapetan.

O odluci Marka Livaje…

“Nisam razgovarao s njim. Žao mi je što nije više s nama, on je donio tu odluku. Zna koji su razlozi i to treba poštovati te mu izraziti zahvalnost za sve što je napravio nastupajući za Hrvatsku, pogotovo na Svjetskom prvenstvu u Kataru”, rekao je Modrić.

Pred Vatrenima je 12. okršaj protiv Turske.

“Sutra nas čeka teška utakmica protiv odlične ekipe. Dosta puta smo igrali protiv Turske, uvijek su utakmice bile teške i neizvejsne. Imaju kvalitete, sutra očekujemo takvu utakmicu. Igramo pred našim navijačima i puni smo želje da odigramo veliku utakmicu”, rekao je Modrić.

O Perišiću i minutaži u Real Madridu

Ivan Perišić pauzira duže vremena zbog ozljeda.

“U kontaktu smo, to je veliki udarac za nas. Znamo koliko nam znači. Udarac i za njega, ali poznavajući ga, vjerujem da će se vratiti na pravi način i onakav kakav je bio prije ozljede. Ne treba žuriti, mi ćemo ga čekati jer znamo koliko je važan za nas”, dodao je kapetan.

U Real Madridu ove sezone ima manju minutažu nego inače.

“Sigurno da je nova situacija za mene jer ne igram koliko i prije i koliko bih htio. Svi znate da uvijek želim igrati, tako se najbolje osjećam i spremam za utakmice. Ali, takva je situacija i može imati neke pluseve za budućnost. Ali, ja to ne želim. Ja želim igrati jer se fizički dobro osjećam. Fizički i mentalno se dobro osjećam i želim igrati. Sve oko mene je normalan proces, tako ga prihvaćam i na tu novu situaciju moram se mentalno pripremiti i nastaviti dalje”, rekao je Modrić.

Pohvalio je svojeg novog klupskog suigrača i turskog igrača Ardu Gulera.

Bez obzira na izostanke, očekuje sjajnu predstavu naše reprezentacije.

“Svaki put kad netko fali, skupili smo se i pokazali našu snagu. Kao kolektiv smo nadoknadili neke izostanke i nadamo se da će tako biti i sutra”, zaključio je Modrić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.