19 lipnja, 2024
Korner 365 » NK Široki Brijeg priredio poseban događaj: Dani otvorenih vrata u Kampu „Musa-Karačić!

NK Široki Brijeg priredio poseban događaj: Dani otvorenih vrata u Kampu „Musa-Karačić!

1 min read
Dani otvorenih vrata u Kampu „Musa-Karačić

Foto: Škola nogometa NK ŠIROKI BRIJEG

Poštovani prijatelji NK Široki Brijeg, želimo vas obavijestiti o važnom koraku u razvoju NK Široki Brijeg, odnosno našeg Kampa “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu, koji je srce rasta i razvoja naših nogometaša. Od njegovog otvaranja 2010. godine mnogo se toga postiglo, ali sada je došlo vrijeme za daljnja poboljšanja.

Zadovoljstvo nam je podijeliti s vama kako smo započeli s obnovom kampa, što uključuje niz aktivnosti koje su već odrađene: počevši od renoviranja svlačionica, čepiranja i uređenje terena, te planiranim radovima kao što su izgradnja tribine, postavljanje rasvjete na kampu i mnogim drugima, potvrdili su iz kluba s Pecare.

U povodu toga u nedjelju, 1. listopada 2023. godine  početkom u 10:00 sati upriličit ćemo Dane otvorenih vrata u Kampu „Musa-Karačić“.

Tijekom ovog događaja u 10:30 sati bit će odigrane dvije utakmice između mlađih kategorija Širokog Brijega i Hajduka (2010. i 2012. godište), a imat ćete priliku upoznati se i s idejnim projektom izgradnje tribine na kampu te razgovarati s članovima našeg tima, uz osiguran catering za sve posjetitelje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.