19 lipnja, 2024
Korner 365 » NK Široki Brijeg se pohvalio uspjehom svojih trenera

NK Široki Brijeg se pohvalio uspjehom svojih trenera

1 min read

Treneri u školi nogometa NK Široki Brijeg Ivan Kvesić i Dalibor Kožul uspješno su završili školovanje u Centru za edukaciju trenera Nogometnog saveza BiH i stekli UEFA A Elite Youth licence, specijalizirane diplome koje se odnose isključivo na rad s elitnim kategorijama u školama nogometa, navodi se u priopćenju NK Široki Brijeg.

Namijenjena je isključivo trenerima koji vode elitne kategorije (pioniri, kadeti i juniori) klubova koji se natječu u Premijer ligi BiH, Prvoj ligi NS FBiH i Prvoj ligi FS RS, a koja će u skorijem razdoblju biti neophodna.

Pored njih, Danijel Bajkuša je još jedan trener iz Škole nogometa NK Široki Brijeg koji se dodatno trenerski usavršio u proteklom razdoblju. On je stekao licencu UEFA A trenersku licencu, odnosno završio je školovanje za trenere s drugim najvišim stupnjem trenerskog obrazovanja.

Kontinuirani program usavršavanja i edukacije trenera u Školi nogometa NK Široki Brijeg dokaz su njihovog svakodnevnog napretka, a sve s ciljem prenošenja stečenoga znanja na buduće generacije nogometaša koji će braniti boje seniorske momčadi širokobrijeških Plavo-bijelih.

“Čestitamo našim trenerima”, naveli su iz NK Široki Brijeg.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.