22 srpnja, 2024
Korner 365 » Od sutra kreće prodaja ulaznica za Tursku, objavljene cijene, interes ogroman

Od sutra kreće prodaja ulaznica za Tursku, objavljene cijene, interes ogroman

2 min read

Foto: Facebook

Hrvatska reprezentacija će 12. listopada prvi puta zaigrati na osječkoj Opus Areni gdje će odmjeriti snage s Turskom u okviru Europskih kvalifikacija za EURO 2024., a prednost kupnje ulaznica imat će najvjerniji navijači Vatrenih, objavio je HNS

Nakon odluke Disciplinske komisije Uefe o novčanoj te uvjetnoj kazni za HNS zbog diskriminacije na utakmici Hrvatska – Latvija, postalo je jasno da će hrvatsku reprezentaciju na utakmici protiv Turske bodriti pun stadion.

Hrvatski nogometni savez donio je odluku da će prednost prvokupa ulaznica imati najvjerniji navijači te će 1.000 navijača s najviše dolazaka na utakmice reprezentacije u proteklih pet godina tijekom današnjeg dana na svoj e-mail dobiti informacije i mogućnost kupnje do dvije ulaznice unutar 24 sata od primitka e-maila.

Slobodna prodaja ulaznica započet će tijekom utorka 3. listopada te će biti organizirana isključivo putem interneta na HNS-ovom portalu za ulaznice.

Pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. 

Cijene ulaznica

Od 3. do 11. listopada:

A3, A4, C3, C4, C5 – 30 €

A1, A2, A5, A6, C1, C2, C6 – 25 €

Svi B i svi D – 12 €

Na dan utakmice (12. listopada), ako ostane ulaznica:

A3, A4, C3, C4, C5 – 33 €

A1, A2, A5, A6, C1, C2, C6 – 28 €

Svi B i svi D – 15 €

Interes ogroman

S obzirom da će Hrvatska nogometna reprezentacija igrati svoju premijernu utakmicu na novootvorenoj osječkoj Opus Areni, interes za utakmicu s Turskom velik je kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Pretpostavlja se da će ulaznice “planuti” vrlo brzo nakon što budu puštene u prodaju te vjerojatno neće doći do toga da će se prodavati na sam dan utakmice. 

Standings provided by Sofascore

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.