21 lipnja, 2024
Korner 365 » Određeni suci za 11. kolo Premijer lige BiH

Određeni suci za 11. kolo Premijer lige BiH

1 min read

Foto: Facebook

Nakon reprezentativne stanke u punom jeku nastavljeno je natjecanje u Premijer lige BiH, a ovog vikenda igra se 11. kolo.

Objavljena su imena sudaca koji će dijeliti “pravdu” u susretima ovog kola koje započinje u subotu i igra se do ponedjeljka.

Kolo otvaraju Sloga i Široki Brijeg u subotu od 13:30 sati, a glavni sudac ovog susreta je Dragan Petrović iz Banja Luke, a pomoćnici su mu Boris Dujmović iz Mostara i Nebojša Žugić iz Banja Luke.

Susret u kojem se sastaju Posušje i GOŠK od 18:30 sati sudi Miloš Gigović iz Gradiške, a njemu će pomagati Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva.

Treću utakmicu u subotu igraju Željezničar i Zvijezda 09 od 20:45 sati, a utakmicu će suditi Elvedin Topuzović iz Tuzle, a pomoćnici će mu biti Marko Perić iz Mostara i Arnel Novalić iz Doboja Istok.

U nedjelju od 13:30 sati se sastaju Igman i Sarajevo, a utakmicu sudi Mirza Kazlagić iz Cazin, a pomoćnici su mu Sreten Udovičić iz Prijedora i Amer Macić iz Mostara.

Derbi kola između Borca i Zrinjskog sudit će Irfan Peljto, a njemu će pomagati Emir Zahiragić i Moamer Čaušević (obojica iz Sarajeva).

U ponedjeljak od 14:30 sati se igra posljednja utakmica u kojoj igraju Tuzla City i Velež, a sudit će ga Frano Jelić iz Širokog Brijega, a pomoćnici će mu biti Dejan Stjepanović iz Banja Luke i Enes Đozić iz Sarajeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.