24 srpnja, 2024
Korner 365 » Određeni suci za 13. kolo Premijer lige BiH

Određeni suci za 13. kolo Premijer lige BiH

2 min read

Ovog vikenda odigrati će se 13. kolo Premijer lige BiH, utakmice se igraju od petka do nedjelje, a određeni su suci koji će dijeliti pravdu na susretima ovog kola.

Kolo otvaraju GOŠK i Velež u petak od 18:00 sati na stadionu Perica Pero Pavlović u Gabeli. Glavni sudac ovog susreta će biti Dražen Marić iz Bijeljine, pomoćnici su mu Josip Čolić iz Kiseljaka i Bojan Makarić iz Bijeljine, dok će četvrti sudac biti Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Igman i Zvijezda 09 igraju u Konjicu, a susret je na rasporedu u subotu od 13:00 sati. Glavni sudac ovog susreta će biti Admir Musić iz Sarajeva, dok će njegovi pomoćnici biti Hasan Nanić iz Bužima i Edin Redžović iz Sarajeva. Četvrti sudac je Haris Halkić iz Sanskog Mosta.

Istog dana od 16:00 sati na Grbavici se sastaju Željezničar i Sloga Doboj. Ovaj susret sudi Josip Martinović iz Čapljine, a pomoćnici su mu Marko Zelenika iz Mostara i Tarik Mulasmajić iz Tešnja. Četvrti sudac će biti Mateo Musa iz Čitluka.

U nedjelju su na rasporedu tri susreta i time će biti kompletirano ovo kolo.

Od 13:00 sati na stadionu Bare u Čitluku nogometaši Širokog Brijega dočekati će Posušje, a glavni sudac ovog susreta će biti Dragan Kesić iz Gradiške, dok će njegovi pomoćnici biti Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Sreten Udovičić iz Prijedora. Četvrti sudac ovog susreta je Dragan Todić iz Doboja.

U isto vrijeme u Mostaru Zrinjski dočekuje Tuzla City, a Frano Jelić je glavni sudac ovog susreta, dok će njegovi pomoćnici biti Enes Đozić i Dženan Milić iz Sarajeva. Četvrti sudac ovog susreta će biti Antonio Tomić iz Kreševa.

2 thoughts on “Određeni suci za 13. kolo Premijer lige BiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.