23 svibnja, 2024
Korner 365 » Određeni suci za uzvratne susrete polufinala Kupa

Određeni suci za uzvratne susrete polufinala Kupa

1 min read

Određeni su suci za uzvratne utakmice polufinala Kupa BiH, koje će se igrati u razmaku od dva dana, odnosno u utorak (16.04.) i srijedu (17.04).

Utakmicu između Borca i Širokog Brijega, koja se igra sutra na Gradskom stadionu u Banja Luci od 18 sati, sudit će Sabrija Topalović iz Zenice. Njemu će pomagati Mirza Demir (Kakanj), Tarik Mulasmajić (Tešanj), dok će četvrti sudac biti Mirza Kazlagić (Cazin) koji je bio glavni sudac na prvoj utakmici Širokog i Borca.

U duelu između Zrinjskog i Sloge, koji se igra u srijedu u Mostaru na stadionu Pod Bijelim brijegom, također od 18:00 sati, pravdu će dijeliti Admir Musić iz Sarajeva, dok će mu pomagati Moamer Čaušević (Sarajevo), Enes Đozić (Sarajevo), a četvrti sudac je Nihad Ljajić (Sarajevo). 

Inače, prvi susret između Širokog Brijega i Borca je riješen u korist Banjalučana rezultatom 1:3, dok je 0:0 bilo u prvom susretu između Sloge i Zrinjskog. 

Također, vrijedi spomenuti kako će obje utakmice polufinala Kupa BiH biti u direktnom TV prenosu, odnosno na kanalu Arena 1 Premium.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.