23 srpnja, 2024
Korner 365 » Otac Darija Šarića prozvao sina zbog incidenta: ‘Ljutim se na njega, ovo je skandal samo takav!‘

Otac Darija Šarića prozvao sina zbog incidenta: ‘Ljutim se na njega, ovo je skandal samo takav!‘

3 min read

Screenshot: X

Hrvatski košarkaški savez je u ponedjeljak u priopćenju potvrdio da su hrvatski reprezentativci sudjelovali u incidentu u jednom atenskom noćnom klubu, gdje su bili nakon poraza u finalu kvalifikacijskog turnira za OI u Parizu, a navodi se da su bili ‘napadnuti verbalno i fizički‘ pa su bili prisiljeni braniti se, piše Slobodna Dalmacija.

– Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara, navedeno je u kratkom priopćenju objavljenom na službenom mrežnom portalu Hrvatskog košarkaškog saveza.

Na društvenim mrežama su objavljene fotografije na kojima se može raspoznati najboljeg hrvatskog igrača na ovom turniru centra Ivicu Zupca, a u objavama je bilo navedeno da su on, kapetan reprezentacije Dario Šarić te još nekoliko neimenovanih igrača sudjelovali u tučnjavi u jednom atenskom noćnom klubu.

‘Ljutim se na njega’

Cijelu situaciju za Net.hr prokomentirao je Predrag Šarić, Darijev otac.

– Ljutim se na njega, kako se neću ljutiti, pa sin mi je. On je i profesionalni košarkaš, ne bi se smio dovoditi u takve situacije i biti dio takvih afera i skandala. Ni on ni itko od njih jer su oni elitni košarkaši i poznati sportaši, uzori mladima. Što je još važnije od toga, nikad ne znam tko može izvući kakav nož, ubode te sa strane. Istina, ne znamo što se dogodilo, jasno mi je da se ponekad čovjek mora braniti. Bio je s njima i mali Jedvaj, možda su momci htjeli izaći malo s njim i podružiti se, otišli u klub i dogodilo se što se dogodilo. Možemo pričati što se dogodilo prema snimci koju smo svi vidjeli. Očito je netko nekom nešto dobacio, Dario je išao braniti Ivicu, uletjeli su redari i nastao je šou, izjavio je stariji Šarić i zaključio:

– Ne treba Darija toliko braniti sad. Nemojte ga braniti. Ljutim se, normalno da se ljutim. Skandal samo takav, ne znam što se događa, ljudi me zovu, a on na snimkama sukoba tamo sjedi na podu. Svi znamo kako je završila priča s Bad Blue Boysima, što su proživjeli i za što su bili optuženi nevini. Može te tamo komotno netko nožem probosti i sad ti gledaj što i kako. Uništi ti karijeru i život, a zašto? Zbog izlaska u kasnu uru na mjesto na kojem nisi smio biti.

Više pročitajte OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.