19 lipnja, 2024
Korner 365 » Poznato ime novog predsjednika banjalučkog Borca?

Poznato ime novog predsjednika banjalučkog Borca?

1 min read

Dosadašnji član Upravnog odbora Goran Lukić, vlasnik firme “Led media” trebalo bi da bude novi predsjednik FK Borac Banja Luka, saznaje Sportski žurnal.

Kao član uprave koju je predvodio donedavno prvi čovjek kluba Milan Tegeltija, a podnio je ostavku uz obrazloženje u priopćenju za javnost da je Borcu potreban predsjednik-menadžer. Tvrtka čiji je Lukić zastupnik uložila je najviše novca u redove jesenjeg prvaka Premijer lige BiH, te će po tom osnovu i biti izabran za budućeg prvog čovjeka kao najjači finansijer. Goranov otac Zoran je vlasnik firme “Zoki komerc” koja je također nesebično pomagala sportske klubove, između ostalih i  Borac.

Milan Tegeltija je izabran za predsjednika na sjednici Skupštine Borca 3. travnja 2023. godine, a njegov Upravni odbor pored pomenutog Gorana Lukića činili su još: Slobodan Stanarević, direktor Puteva Republike Srpske, Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, Bogoljub Zeljković, Bojan Kresojević, glavni menadžer grada Banjaluka. 

Tegeltija je na čelnoj funkciji zamijenio Stojana Malbašića, igračku legendu crveno-plavih, koji je u međuvremenu postao predsjednik klupske Skupštine i na nedavnoj prozivci nogometaša istakao je da bi ime novog predsjednika Borca trebalo da bude poznato do polaska ekipe na pripreme u Antaliju, 23. siječnja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.