16 travnja, 2024
Korner 365 » Rukometaši Zagreba idu na najteže gostovanje: ‘Želimo se dobro potući s PSG-om i napraviti im što veći problem’

Rukometaši Zagreba idu na najteže gostovanje: ‘Želimo se dobro potući s PSG-om i napraviti im što veći problem’

2 min read

Foto: RK Zagreb / Facebook

Nakon poraza od Kiela na otvaranju ovosezonske EHF Lige prvaka, rukometaši Zagreba odlaze na najteže moguće gostovanje, kod jedne od najskupljih momčadi današnjice Paris Saint–Germaina.

U dvorani Stade Pierre de Coubertin hrvatski prvak još nije pobijedio. Utakmicu su najavili novi trener Andrija Nikolić i srednji vanjski Karpo Sirotić.

“Jedna od najboljih momčadi trenutno koju s klupe vodi jedan od najboljih trenera svijeta. Skupina sjajnih pojedinaca poput braće Karabatić, Elohima Prandija ili Luca Steinsa. Sve odlični igrači. Što se njihove igre tiče ona dosta ovisi o srednjaku Lucu Steinsu koji je jako brz i dosta nezgodan za čuvati. Naš prvi zadatak bit će da pokušamo njega uštopati. Mi smo, kao što znate, imali smjenu trenera što je uvijek stresno, ali osobno vjerujem da će ekipa pozitivno reagirati i da možemo odigrati bolju utakmicu nego li je to bio slučaj protiv THW Kiela. Cilj je pružiti dobru partiju, a ako se ukaže prilika zašto ne i napraviti neko iznenađenje”, poručio je Nikolić.

Susret s PSG-om na rasporedu je u četvrtak 21. rujna s početkom u 18.45 sati.

“Jedno od najtežih, ako ne i najteže gostovanje. Ekipa puna individualne kvalitete na svakoj poziciji. Mislim da su najveće prijetnje po nas pivot Kamil Syprzak i srednji vanjski Luc Steins. Obojica igraju na vrlo visokom nivou i na njih ćemo morati posebno paziti. Pošto je kod nas došlo do smjene trenera, idemo u Pariz s ponešto drugačijim planom. Želimo se dobro potući i napraviti im tamo što veći problem. Mislim da smo svi odmorni i spremni pokazati da se možemo boriti puno jače i puno bolje nego li je to bio slučaj prošloga četvrtka”, dodao je Sirotić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.