23 srpnja, 2024
Korner 365 » Šaravanja: Moramo pokazati zašto nosimo boje najdražeg kluba

Šaravanja: Moramo pokazati zašto nosimo boje najdražeg kluba

2 min read

U zaostaloj utakmici 14. premijerligaškog kola domaća Tuzla City i Široki Brijeg u srijedu će odmjeriti snage na Tušnju s početkom u 13 sati.

Uoči posljednjeg treninga koji su igrači Širokog Brijega odradili na igralištu Omerovićka u Prokosovićima utakmicu je najavio Ivan Šaravanja.

Iako je svaka utakmica jednako važna i zahtjevna, kako je naglasio branič Plavo-bijelih, ogled na Tušnju izuzetno je važan na psihološkom planu za njega i njegove suigrače.

„Ova utakmica nam je nova prilika da damo svoj maksimum, pokažemo da vrijedimo i da kao kolektiv zajednički dođemo do cilja. Konačni plasman ne odlučuje se sutra, ali ova utakmica je izuzetno važna. Pozitivan rezultat s Tušnja uvelike bi nam pomogao u psihološkom smislu“, rekao je Šaravanja.

Iskusni branič smatra kako Tuzla City ima znatno bolju momčad u odnosu na trenutačnu poziciju na tablici.

„Imali su skroman učinak na otvaranju sezone. Upali su u negativan niz koji su uspjeli prekinuti pobjedom nad Željezničarom u prošlom kolu. Poštujemo ih i svjesni smo njihovih kvaliteta, ali mi isključivo moramo gledati sebe. Moramo dati sve od sebe u sutrašnjoj utakmici i pokazati zašto nosimo boje najdražeg i po mnogočemu posebnog kluba“, naglasio je Šaravanja.

Za utakmicu na Tušnju u redovima širokobrijeških Plavo-bijelih ne konkuriraju Jere Vrcić, Ilija Bagarić, Adam Benić, Stjepan Plazonja, Božo Prusina i Di Mateo Lovrić.

Zaostalu utakmicu 16. kola Premijer lige BiH sudit će Mateo Musa iz Čitluka uz asistenciju svoga sugrađanina Jure Muse i Gorana Ilinčića iz Prijedora.

S Tušnja je osiguran izravan TV prijenos na kanalu Arena 1 Premium.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.