23 srpnja, 2024
Korner 365 » Široki doveo prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku

Široki doveo prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku

2 min read

Foto: Antonio Slišković

Petar Mišić novi je igrač NK Široki Brijeg i prvo pojačanje Plavo-bijelih za proljeće.

Dvadesetdevetogodišnji krilni igrač na Pecaru je stigao iz redova Zrinjskog na posudbu do kraja sezone.

Za Zrinjski je pred početak tekuće sezone nakon dvije i pol godine provedene u redovima Tuzla Cityja.

“Zahvalan sam sportskom direktoru i rukovodstvu kluba na ukazanoj prilici. Vrlo dobro znam gdje dolazim i što se od mene očekuje. Vjerujem kako ćemo uspješno surađivati na obostrano zadovoljstvo i ostvariti zacrtane ciljeve“, kazao je Petar Mišić nakon potpisa na Pecari i otkrio zanimljivu poveznicu sa Širokim Brijegom.

„Široki Brijeg je prava nogometna sredina. Znam koliko ljudima u gradu i Hercegovini znači ovaj klub i njegov uspjeh. U to sam se uvjerio i tijekom mnogobrojnih razgovora s mojim prijateljem Čukijem (Tomislav Čuljak, nap. a.), koji je svoju bogatu nogometnu karijeru zaključio upravo na Pecari i ostao u srcima mnogih navijača. Neka tako bude i u mome slučaju“, dodao je novi igrač Plavo-bijelih.

Mišić je stasao u vinkovačkoj Cibaliji, a onda ga je 2013. godine kupio zagrebački Dinamo i ostavio na posudbi u matičnom klubu.

Kasnije je tijekom karijere branio boje hrvatskih prvoligaša Lokomotive, Slaven Belupa i RNK Splita, te švicarskog drugoligaša FC Arau, odakle je početkom 2021. godine došao u bosanskohercegovački nogomet.

Novi je igrač Plavo-bijelih provjereno i cijenjeno nogometno ime s bogatim igračkim iskustvom. Samo u elitnim razredima hrvatskog i bosanskohercegovačkog nogometa do sada je upisao točno 200 nastupa.

“Petre, dobro došao u širokobriješku plavo-bijelu obitelj”, poručili su s Pecare.

1 thought on “Široki doveo prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.