23 srpnja, 2024
Korner 365 » Široki ulazi u novu sezonu s visokim ambicijama! Karačić poslao jasnu poruku: ‘Ovaj klub je navikao boriti se za trofeje’

Široki ulazi u novu sezonu s visokim ambicijama! Karačić poslao jasnu poruku: ‘Ovaj klub je navikao boriti se za trofeje’

2 min read

Sredinom prošlog tjedna novi šef stručnog stožera nogometnog kluba Široki Brijeg, Toni Karačić, izvršio je prozivku igrača i započeo s pripremama za novu sezonu u bh ligi.

Nakon loše prošle sezone, klub je proveo značajne promjene u stručnom stožeru i igračkom kadru, koji još nije potpuno kompletiran. Toni Karačić, koji će po treći put voditi klub s Pecare, istaknuo je kako je bez napornog rada nemoguće postići vrhunske rezultate u bh nogometu.

Dosad su klub pojačala dva iskusna igrača, Zvonimir Kožulj, koji se vraća u klub nakon osam godina, i Damir Zlomislić, koji je prošao cijelu omladinsku školu Širokog i dobro poznaje očekivanja na Pecari.

Tomislav Tomić, prijatelj i suigrač Zlomislića iz juniorskih dana, izrazio je ambicije za novu sezonu, želeći što prije zaboraviti prošlu sezonu, tijekom koje su domaće utakmice igrali na Barama u Čitluku.

Nakon uvodnih desetak dana priprema, ekipa će krajem tjedna otići na pripreme na Kupres, gdje su dogovorene četiri od pet prijateljskih utakmica. U novoj sezoni, u kojoj će četiri momčadi ispasti, cilj je povećati razinu kvalitete igre u bh nogometu, čineći svaku utakmicu važnom.

Nogometaši Širokog Brijega prošlu sezonu završili su na osmom mjestu, no s nekoliko pojačanja žele se plasirati na pozicije koje vode u Europu. Nova sezona počinje početkom sljedećeg mjeseca, a ždrijebanje natjecateljskih brojeva održat će se za dva dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.