23 travnja, 2024
Korner 365 » Širokobriješka ‘Plava noć’ i ove godine okupit će brojne uzvanike

Širokobriješka ‘Plava noć’ i ove godine okupit će brojne uzvanike

1 min read

Tradicionalna „Plava noć“ Nogometnog kluba Široki Brijeg održat će se u četvrtak, 4. travnja u svečanom salonu „La Viva“ u Širokom Brijegu s početkom u 19 sati.

I ovogodišnja „Plava noć“ na jednom mjestu okupit će brojne uzvanike iz svih sfera društvenog, političkog, kulturnog i sportskog života, naše cijenjene sponzore, vjerne navijače i simpatizere Kluba, kao i uvažene i drage nam prijatelje iz drugih klubova i sredina, a sve u cilju prikupljanja sredstava za nastavak uspješnog rada.

Nogometni klub Široki Brijeg, pored brojnih drugih većih mjesta i sredina, pa i klubova sa znatno izdašnijim proračunima, već godinama u samom vrhu bh. nogometa. Naša seniorska momčad i ove sezone igra značajnu ulogu u dva državna natjecanja s izglednom prilikom za osvajanjem trofeja u Kupu Bosne i Hercegovine, a samim time i za ponovnim izlaskom na europsku pozornicu, dok Škola nogometa Nogometnog kluba Široki Brijeg broji preko 250 članova svih uzrasnih kategorija koji će činiti okosnicu našega kolektiva u budućnosti, stoji u objavi kluba na društvenim mrežama.

Kao i prethodnih godina, za odličan glazbeni ugođaj i zabavu pobrinut će se naši prijatelji iz grupe Stari zvonik, a sve nazočne očekuje i bogata nagradna igra, navodi se u objavi NK Široki Brijeg.

Svi zainteresirani sponzori, navijači i simpatizeri kluba svoje ulaznice osigurati pozivom na telefonski broj: 063/186-225 (Dario Glavaš).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.