15 travnja, 2024
Korner 365 » Škripari organiziraju humanitarni turnir

Škripari organiziraju humanitarni turnir

1 min read

Foto: KN Škripari Široki Brijeg

U pokušaju osluškivanja potreba lokalne zajednice i u suradnji s nekoliko lokalnih partnera KN Škripari Široki Brijeg organizira Božićni humanitarni futsal turnir, stoji u priopćenju na Facebook stranici.

Kao i nebrojeno puta dosad, ovakve akcije za cilj imaju potaknuti lokalnu zajednicu i sve ljude dobre volje na pomoć onima kojima je najviše potrebno, pogotovo u ovo predbožićno vrijeme, navodi se u priopćenju.

Turnir će se održati u subotu, 16. prosinca u prostorijama Sportskog centra Fairplay na zaobilaznici, poručili su Škripari.

S programom krećemo od 16:00, a 8 ekipa će turnir igrati u formatu 2×15 minuta, stoji u priopćenju.

Na turniru ćete moći kupiti i originalne dresove NK Široki Brijeg koje su za ovu humanitarnu prigodu donirali nogometaši koji trenutno nastupaju za naš klub.

“Osim humanitarne svrhe, ovakvi događaji su povod za druženje svih generacija Škripara, od 1996. pa sve do danas. Stoga pozivamo sve Škripare, navijače i simpatizere ali i sve ljude koji imaju želju pomoći našim najpotrebitijim sugrađanima da nam se pridruže u subotu kako bi još jednom pokazali da ova skupina i ovaj grad dišu kao jedno.

Ovim putem se u ime Kluba navijača još jednom želimo zahvaliti svima koji su na bilo koji način podržali ovu akciju i tako pomogli u organizaciji turnira”, naveli su iz KN Škripari te izrazili zahvalnost svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji turnira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.