23 srpnja, 2024
Korner 365 » Šok u Mostaru: Petrović više nije trener Zrinjskog, već poznat nasljednik

Šok u Mostaru: Petrović više nije trener Zrinjskog, već poznat nasljednik

2 min read

Foto: Screenshot/HŠK Zrinjski Mostar

HŠK Zrinjski Mostar želi službeno potvrditi sporazumni raskid ugovora s glavnim trenerom Željkom Petrovićem, naveo je klub u priopćenju.

Izjavu o novoj odluci kluba komentirao je i predsjednik Uprave Denis Lasić.

“S obzirom na činjenicu da je iza gospodina Petrovića uspješnih šest mjeseci na klupi Plemića, a što je okrunjeno osvajanjem Kupa BiH, HŠK Zrinjski želi jasno naglasiti da su na današnjem razgovoru u obzir uzete sve okolnosti nakon čega je postignut dogovor o razlazu koji je bio prijateljski. Odluka o prijedlogu za sporazumnim raskidom ugovora nije bila lagana, ali s obzirom na veliku odgovornost koju ima Uprava, tu odluku ipak smatramo ispravnom. Željko Petrović je trener s velikim renomeom i sretni smo što je prije šest mjeseci pristao biti naš trener, a ostvareni rezultati i osvojeni Kup su najbolji pokazatelj da smo tada donijeli ispravnu odluku o njegovom angažmanu. Ispred nas je još jedna sezona u koju ulazimo s velikim očekivanjima i ambicijama, a s obzirom na renome gospodina Petrovića i mogućnost odlaska u neki inozemni klub i prije naših europskih utakmica, morali smo se okrenuti rješenju koje smatramo jednako dobrim, a koje nam istovremeno jamči kontinuitet u radu”, izjavio je Lasić.

S obzirom na iznad navedeno, HŠK Zrinjski odlučio je novim šefom stručnog stožera imenovati Marija Ivankovića, koji će danas u 18.30 sati okupiti momčad i krenuti u pripreme za novu sezonu.

Postao je glavni trener 5. siječnja 

Željko Petrović glavnim trenerom Plemića je imenovan 5. siječnja, službeni debi upisao je u Kup utakmici protiv Slavije (3:0), dok je Zrinjski pod njegovom palicom u 22 utakmice upisao 18 pobjeda, tri remija i jedan poraz.

“Treneru Petroviću se zahvaljujemo na uspješnoj suradnji te mu od srca želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere”, zaključili su iz HŠK Zrinjski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.