23 srpnja, 2024
Korner 365 » Split će eksplodirati: Rakitić sve dogovorio, evo kada stiže na Poljud

Split će eksplodirati: Rakitić sve dogovorio, evo kada stiže na Poljud

1 min read

Foto: Drago Sopta/HNS

Već dugo se priča o dolasku Ivana Rakitića u Hajduk, a izgleda kako je priča završena i da je legendarni Vatreni sve dogovorio s Bijelima.

Mnogima jedan od omiljenih hrvatskih nogometaša stiže na SHNL terene, a prema pisanju Sportskih novosti, transfer je završen i trebaju se samo još neki detalji dogovoriti.

Hajduk je tako u šest mjeseci izveo dva najveća ulazna transfera u Hrvatskoj. Nakon Ivana Perišića, stiže i legendarni Rakitić koji je postao i legenda slavne Barcelone, ali Seville i reprezentacije Hrvatske.

Rakitić je po mnogima jedan od pet najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti, a koliku je karijeru imao, o tome ne treba ni pričati. Koliko je velik pokazuje i podatak da ga je Barcelona uvrstila u svoj klub legendi kluba, a tamo je samo 100-tinjak imena kroz bogatu povijest katalonskog diva.

Ivan Rakitić obožava Hajduk i odrekao se milijuna eura u Saudijskoj Arabiji samo kako bi došao u Split, ispunio svoju želju, ali i želju svoga vjenčanog kuma Marka Bralića koji ga je dugo nagovarao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.