15 travnja, 2024
Korner 365 » (VIDEO) Sukob na kraju finala Svjetskog klupskog prvenstva, evo detalja

(VIDEO) Sukob na kraju finala Svjetskog klupskog prvenstva, evo detalja

2 min read

Na kraju utakmice finala Svjestkog klupskog prvenstva u kojem je Manchester City s 4:0 pobijedio Fluminense, dogodio se incident u kojem je sudjelovao poznati ‘troublemaker‘, igrač brazilske momčadi Felipe Melo, koji je ušao u okršaj s kapetanom Građana Kyleom Walkerom.

Prema dostupnim snimkama vidljivo je kako na kraju utakmice Melo trči prema Walkeru. Zatim su se njih dvojica sukobili, a brojni igrači potom su krenuli prema njima kako bi ih razdvojili i prekinuli ovaj nemili događaj.

Iskusni brazilski nogometaš Felipe Melo nakon toga je poručio kako nije kriv za incident, odnosno kako nije uopće ciljao na Walkera, već na Jacka Grealisha.

Evo snimke incidenta:

Brazilski nogometaš je kritizirao Grealisha, koji prema njegovim tvrdnjama nije pokazao poštovanje prema protivniku nakon utakmice.

“Nije pokazao poštovanje prema instituciji Fluminense i ja to nikada neću dopustiti. Vikao je ‘ole‘ na kraju utakmice. To je za navijače, navijači mogu vikati ‘ole‘. Sportaš na terenu ne može pokazivati nepoštovanje”, rekao je iskusni Melo.

Dodao je kako nije htio izazvati probleme već braniti suigrača kojeg je prema njegovim riječima Grealish napao.

“Za idiote koji se nazivaju novinarima i koji su već rekli da sam napravio nevolju, nisam napravio nikakvu zabunu. Naprotiv, išao sam braniti Martinellija kojeg je ovaj igrač stjerao u kut. I ponovio bih to. Ja sam ratnik”, poručio je Melo nakon incidenta.

Engleski reprezentativac je ubrzo nakon toga na društvenim mrežama odbacio tvrdnje brazilskog nogometaša.

“Niti jednom nisam rekao ole”, poručio je Grealish na svojim društvenim mrežama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.