22 srpnja, 2024
Korner 365 » Vraća li se Nikola Kalinić na Poljud? Evo što kažu iz Hajduka

Vraća li se Nikola Kalinić na Poljud? Evo što kažu iz Hajduka

2 min read
Nikola Kalinić se vraća u Hajduk?

Foto: hajduk.hr

Iskusni hrvatski 35-godišnji napadač Nikola Kalinić oprostio se od Hajduka na ljeto ove godine kad mu nije produljen ugovor.

Nakon odlaska trenera Ivana Leke, s kojim se nije slagao, postavilo se i pitanje njegovog mogućeg povratka u splitski klub, prenosi HRT.

Na konferenciji za medije o toj su temi govori predsjednik Uprave Lukša Jakobušić i novi trener Mislav Karoglan.

“Nikola Kalinić, često spomenem to, ali znate koliko sam bio i osobno vezan za njega i koje imam simpatije prema njemu. Nikola Kalinić je netko s kim sam se osobno se vezao na njega u smislu dolaska i nisam bio zadovoljan kako je to završilo. Ali sam prihvatio tu odluku. Nikako mi nije odgovaralo. Ni sa strane kluba, ni sa strane mene osobno. No, prihvatio sam tu odluku jer je to bila odluka trenera i Nikole. Oba dvojica su bili izrazito pošteni u svemu tome. Ivan je rekao svoje stavove, Nikola svoje. Suradnja se nije nastavila, ali oba dvojica su bili pošteni jedan prema drugom i prema klubu. I nisam se slagao s tim, ali sam prihvatio tu odluku. I Nikoli Kaliniću se otvorena vrata u klubu i to sam nekoliko puta rekao. Ukoliko dođe inicijativa sa strane sportskog direktora ili trenera, i oni će sad i odgovarati. Ali ako dođe, mi kao klub ćemo prihvatiti bilo kako, ali u ovom trenutku, mogu vam oni i odgovoriti, ali u ovom trenutku se nismo bavili Nikolom Kalinićem. Što ne znači da neće”, rekao je Jakobušić.

“Ja ću s Nikolom svakako imati razgovor, tako da treba vidjeti kakve su njegove ambicije i planovi, tako da mislim da je pitanje deplasirano. Tek sam došao, jutros sam potpisao, nisam pogledao ugovor, tolika je razina povjerenja. Ja s Nikolom imam jako dobar odnos, popričat ćemo i mislim da ćemo onda više znati. Uvijek je on dobrodošao”, zaključio je novi trener Mislav Karoglan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.