24 srpnja, 2024
Korner 365 » Željezničar objavio kako su podmirili dugovanja prema Amaru Osimu i Senadu Misimoviću, objavljeni i iznosi

Željezničar objavio kako su podmirili dugovanja prema Amaru Osimu i Senadu Misimoviću, objavljeni i iznosi

1 min read
Željezničar izmirio dugovanja prema Osimu i Misimoviću

Foto: FK Željezničar

FK Željezničar obavještava svoje članove, navijače i simpatizere da je u tekućem mjesecu, u procesu nastavka financijske konsolidacije, izvršio povrat zajmova fizičkim i pravnim osobama u ukupnom iznosu od 390.000 KM.

Vraćena je pozajmica Amaru Osimu u iznosu od 200.000 KM koju je Klub dobio prije četiri godine. Klub više nema bilo kakvog duga prema bivšem zaposleniku, navodi se u priopćenju kluba.

Također, vraćena je pozajmica i Senadu Misimoviću u iznosu od 130.000 KM. Klub više nema bilo kakvog duga prema bivšem predsjedniku, naveli su iz Željezničara.

Preostali iznos od 60.000 KM se odnosi na povrat pozajmica prema deset različitih fizičkih i pravnih osoba kojima je Klub dugovao novac nekoliko godina unazad, objašnjeno je.

Trenutni dug po osnovi pozajmica iznosi 345.000 KM od čega je iznos od 285.000 KM pozajmica Jasmina Badžaka kojem se ovim putem zahvaljujemo na pokazanom razumijevanju za financijsku situaciju u Klubu.

Proces financijske konsolidacije je bolan proces za Klub i naše navijače, ali isti nema alternativu ako želimo postići naš cilj dugoročne održivosti, naglašava se u priopćenju Željezničara.

Pozivamo naše navijače da dođu u subotu na utakmicu našeg Kluba, naveli su s Grbavice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.