20 lipnja, 2024
Korner 365 » Zeljković: Imamo novog izbornika i idemo u nove pobjede, želimo plasman na Euro

Zeljković: Imamo novog izbornika i idemo u nove pobjede, želimo plasman na Euro

1 min read
Savo Milošević novi izbornik BiH

Foto: Facebook / Nogometni savez BiH

Savo Milošević predstavljen je kao novi izbornik nogometne reprezentacije BiH, a na službenom predstavljanju uz novog izbornika javnosti se obratio i predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković.

“Imamo novog izbornika i idemo u nove ciljeve i nove pobjede. Želimo napraviti iskorak i prvi put se plasirati na Europsko prvenstvo. Gospodin Misimović je kao direktor reprezentacije obavio nekoliko razgovora s kandidatima za izborničko mjesto i na kraju smo došli do stava i odluke da idemo u smjeru Save Miloševića. S njim smo obavili niz sastanaka i došli do zaključka da uz iskustvo koje on ima iz prošlosti, kao igrač, dužnosnik i trener, da uđemo s njim u angažman i da on u sljedećem razdoblju on bude izbornik. U sljedeće četiri utakmice što veći broj bodova je poželjan, ali su one u biti priprema za dodatne kvalifikacije u ožujku”, kazao je Zeljković u svom obraćanju medijima.

U stručnom stožeru Save Miloševića bit će prvi pomoćnik Nenad Cvetković, kondicijski trener Marko Stojanović, a pored njih i Nedim Jusufbegović, Mario Ivanković i trener vratara Siniša Mrkobrada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.