15 travnja, 2024
Korner 365 » Čelnik Superlige uvjeren kako će uspjeti privući 64 kluba u novo natjecanje

Čelnik Superlige uvjeren kako će uspjeti privući 64 kluba u novo natjecanje

1 min read

Čelni čovjek kontroverznog projekta europske Superlige Bernd Reichart uvjeren je kako će uspjeti pronaći 64 kluba koji će se prijaviti za ovo natjecanje, iako su mnogi veliki klubovi već odbili sudjelovati u ovom natjecanju.

Agencija A22 Sports, koja stoji iza ideje pokretanja Superlige i još ima uživa podršku španjolskog Real Madrida, smislila je novi plan u kojem bi se spomenuto natjecanje sastojalo od tri divizije, a kako navode sustav ne bi bio zatvoren i samo namijenjen za natjecanje bogatih klubova.

“Uvjereni smo da ćemo lako pronaći 64 momčadi”, izjavio je izvršni direktor A22 Sportsa Bernd Reichart za njemačku izvještajnu agenciju dpa.

Navodi kako će ovaj projekt “učiniti nogomet velikim” što je u samoj srži idiotska izjava zbog toga što nogomet nije potrebno popularizirati, jer je već uvjerljivo najpopularniji, niti ga je potrebno dizati na veću razinu, jer je već apsolutni broj jedan među sportovima, a posebno se to odnosi na financijski dio, koji ove likove najviše zanima.

“Želimo dalje razvijati prijedlog, sada klubovi to konačno mogu učiniti otvoreno i bez straha od sankcija. Oni nam mogu pomoći da pronađemo način da ponovno učinimo nogomet velikim u Europi”, rekao je Reichart.

Najjači argument ovog projekta je dostupnost praćenja utakmica bez dodatnih troškova putem mrežnih i televizijskih prijenosa, a financirao bi se putem oglašavanja kako navode zagovornici ove ideje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.