22 srpnja, 2024
Korner 365 » (FOTO) Brojni sadržaji i najava velikih projekata u sklopu Dana otvorenih vrata u Kampu „Musa-Karačić“

(FOTO) Brojni sadržaji i najava velikih projekata u sklopu Dana otvorenih vrata u Kampu „Musa-Karačić“

2 min read
Novi projekti u Kampu Musa Karačić

Foto: Antonio Slišković

U povodu početka brojnih aktivnosti na obnovi našega Kampa “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu jučerašnji okupio se veliki broj navijača, prijatelja kluba, suradnika i članovi Uprave koji su nazočili prigodnoj svečanosti u sklopu Dana otvorenih vrata u Kampu „Musa-Karačić“.

Svi nazočni upoznali su se s projektom izgradnje tribine i ugostiteljskog objekta na Kampu. Projekt potpisuje navijač NK Širokog Brijega arhitekt Boris Soldo. Tijekom druženja svi nazočni imali su prigodu razgledati Kamp i prošetati se preuređenim svlačionicama.

„Pozivamo sve zaljubljenike u širokobriješki nogomet, one kojima je NK Široki Brijeg u srcu, da nam se pridruže i postanu dio ove pozitivne priče koja je započela u našem Kampu. Svaka pomoć, bilo financijska ili u obliku resursa, bit će od neprocjenjive važnosti za daljnji razvoj Kampa i naših talenata. Imamo veliki potencijal i nastavimo zajedno graditi bolju budućnost za naš Klub“, kazao je Mario Lončar, predsjednik Udruge „Kamp MK“ koja rukovodi cjelokupnim projektom rekonstrukcije i poboljšanja Kampa “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu.

U sklopu cijele svečanosti odigrane su i dvije utakmice između mlađih kategorija Širokog Brijega i Hajduka (2010. i 2012. godište).

Podsjećamo, Kamp “Musa-Karačić” na Mostarskom Blatu otvoren je 2010. godine. Od tada do danas postao je srce rasta i razvoja naših nogometaša, rasadnik brojnih talenata, a sigurni smo kako će tako biti i u budućnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.