23 srpnja, 2024
Korner 365 » Hrvatska će u Njemačkoj imati veliku podršku, prodaja karata ide odlično

Hrvatska će u Njemačkoj imati veliku podršku, prodaja karata ide odlično

1 min read

Dva mjeseca prije početka Europskog prvenstva rukometaša u Njemačkoj 2024. godine, organizatori su objavili kako je do sada prodano 58 posto ulaznica.

“Uoči Božića krenut ćemo s intenzivnom reklamnom kampanjom. Sigurni smo da ćemo imati pune dvorane na svim lokacijama,” poručio je izvršni direktor Njemačkog rukometnog saveza (DHB) Mark Schober, prenosi Sportklub.

Najveća potražnja je za utakmice njemačke reprezentacije koja će otvoriti prvenstvo na Merkur Spiel-Areni u Dusseldorfu.

Za uvodnu utakmicu na stadionu u Dusseldorfu prodano je više od 50.000 ulaznica, što je novi svjetski rekord po broju gledatelja na rukometnoj utakmici. Najviše gledatelja do sada okupilo se u Frankfurtu 2014. kada je 44.189 ljubitelja rukometa pratilo utakmicu njemačkih klubova Rhein-Neckar Löwen i HSV Hamburg.

Ostale utakmice igrat će se u Berlinu, Kolnu, Munchenu, Hamburgu i Mannheimu.

Kako bi pokrili troškove Europskog prvenstva koje traje od 10. do 28. siječnja iduće godine, domaćini će morati prodati 70 do 75 posto ulaznica.

Na EP-u će nastupiti i hrvatska reprezentacija koja će u prvom krugu natjecanja igrati u skupini B zajedno sa Španjolskom, Austrijom i Rumunjskom. Sve tri utakmice prvog kruga “kauboji” će igrati u Mannheimu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.