22 srpnja, 2024
Korner 365 » Hrvatska uvjerljivo slavila protiv Ukrajine

Hrvatska uvjerljivo slavila protiv Ukrajine

1 min read

Hrvatska ragbijaška reprezentacija u drugoj utakmici Trophy divizije europskog Kupa nacija upisala je prvu pobjedu, formalno kao gost svladala je u Makarskoj Ukrajinu 41-5 (27-0).

Matej Buljanović u svom je drugom nastupu za reprezentaciju, prvom u početnoj postavi, postigao tri polaganja (15 poena), dok je 14 poena imao Jason Newton, deset Filip Perica, a dva Denis Majstorović.

Hrvatska iduće subote u Makarskoj igra protiv Švedske, a nakon dva kola u skupini vodeća Švicarska ima osam bodova, Češka i Hrvatska po pet, Litva i Švedska po četiri, dok je Ukrajina bez bodova.

Pred tisuću gledatelja, na teškom i blatnom terenu, hrvatski ragbijaši su dominirali protiv Ukrajinaca te ostvarili uvjerljivu i zasluženu pobjedu.

– Ponosan sam na momke jer bili su pod velikim pritiskom nakon poraza u Češkoj. Bio sam zabrinut kad sam vidio kišu i stanje terena jer Ukrajinci imaju najjači skup u našoj skupini, ali zaustavili smo ih i pametnom igrom došli do pobjede u vrlo teškim uvjetima, rekao je nakon pobjede hrvatski izbornik Anthony Poša.

U drugoj subotnjoj utakmici ove skupine Švicarska je kao gost pobijedila Litvu 31-17.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.