15 travnja, 2024
Korner 365 » Hrvatskom kapetanu “mršave” ocjene nakon važne pobjede Real Madrida

Hrvatskom kapetanu “mršave” ocjene nakon važne pobjede Real Madrida

1 min read

Foto: Facebook

Real Madrid je pobijedio s golom u 92. minuti, prilično sretno, protiv Alavesa u gostima, što im je, zajedno s remijem protiv Girona, omogućilo povratak na vrh La Lige.

Luka Modrić proveo je 55 minuta na terenu, a trener Ancelotti ga je izvadio iz igre nakon što je “Kraljevski klub” ostao s jednim igračem manje zbog isključenja Nacha. Modrić nije dobio pozitivne ocjene za svoju izvedbu.

Niti on niti Kroos nisu uspjeli dominirati igrom, koja je pripadala svima i nitko. Modrić je bio blijed, kao i ostatak momčadi, napisao je novinar Asa, novina koja je Vatrenog kapetana ocijenila kao jednog od troje mogućih bodova.

Marca mu je dala lošu ocjenu pet, komentirajući da “nije odigrao dobru utakmicu” i da “njegova neaktivnost odjekivala u igri Reala”.

Prema SofaScoreu, samo isključeni Nacho (6.1) i Rodrygo (6.7) dobili su lošije ocjene od Modrića (6.8). Važno je napomenuti da individualne izvedbe igrača mogu varirati iz utakmice u utakmicu te da ove ocjene predstavljaju trenutnu sliku Modrićeve izvedbe u toj određenoj utakmici. Igrači, uključujući i vrhunske izvođače poput Modrića, često prolaze kroz promjene forme i mogu imati dana kada ne pružaju najbolje izdanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.