22 srpnja, 2024
Korner 365 » Izvršni odbor HNS-a jednoglasno podržao Zlatka Dalića

Izvršni odbor HNS-a jednoglasno podržao Zlatka Dalića

1 min read
Izbornik Zlatko Dalić najavio utakmicu protiv Walesa.

Foto: HNS / Facebook

U Vodicama je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza tijekom koje je izbornik Zlatko Dalić podnio izvještaj o razlozima poraza protiv Turske i Walesa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Izvršni odbor HNS-a je jednoglasno prihvatio Dalićeva objašnjenja te mu je pružio podršku za dvije nadolazeće utakmica protiv Latvije i Armenije, prenosi HRT.

Hrvatski izbornik najavio je također da će na sljedećem popisu biti nekoliko promjena. Dalić je u nedjelju pratio okršaj Istre 1961 i Rijeke u Puli te se očekuje da bi baš iz vodeće momčadi HNL-a mogao pozvati novog igrača.

Podsjetimo, Hrvatska je bez Ivana Perišića, Andreja Kramarića, Mislava Oršića, Luke Ivanušeca i djelomično Brune Petkovića te Marka Livaje, koji je oprostio neposredno prije početka reprezentativne akcije, poražena od Turske i Walesa te tako zakomplicirala plasman na Euro 2024. godine u Njemačkoj.

Više ne ovisi sama o sebi već će morati i dočekati kiks Walesa kako bi zauzela jedno od prve dvije pozicije koje direktno vode na europsku smotru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.