15 travnja, 2024
Korner 365 » Jadon Sancho oživljava karijeru u Borussiji Dortmund

Jadon Sancho oživljava karijeru u Borussiji Dortmund

1 min read

Talentirani engleski nogometaš Jadon Sancho koji nije odigrao nogometnu utakmicu od kolovoza 2023. zbog konflikta s trenerom Erikom ten Hagom u Manchester Unitedu ide na posudbu u svoj bivši klub koji ga je i prodao u Manchester United za 85mil eura 2021.godine.
Posudba je dogovorena do kraja sezone, Borussija će platiti 3.5mil eura plus moguća 4mil eura ovisno o ostvarenim bonusima.
Jadon će u Borussiji Dortmund pokušati oživit karijeru koja je naglo pala u 2 godine na Old Traffordu. Jadon koji je bio jedan od najboljih mladih igrača svijeta te prikazivan kao budućnost engleskog i svjetskog nogometa nije sakrivao oduševljenost pri povratku u Dortmund. Izjavio je kako jedva čeka opet vidjeti stare suigrače,zabijati i asistirati golove,igrati nogomet s osmijehom na licu i pomoći Dortmundu da izbori Ligu prvaka iduće sezone.
“Jadon je igrač koji radi apsolutnu razliku i veselim se što ću ga uskoro vidjeti u crno-žutom”, rekao je sportski direktor Dortmunda Sebastian Kehl.
Dobio je dres s brojem 10 te breme na leđa da pomogne ekipi Borussije Dortmund u nastavku sezone koja je do sad lošija od očekivanja kluba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.