20 lipnja, 2024
Korner 365 » Karačić: Mislim da smo zaslužili više od boda

Karačić: Mislim da smo zaslužili više od boda

2 min read

Foto: HŠK Posušje

Željezničar i Posušje odigrali su 1:1 na Grbavici u susretu 15. kola Premijer lige.

Gostujući trener Branko Karačić je u izjavi nakon susreta bio uvjeren da su u ovoj utakmici njegovi igrači mogli do pobjede.

“Došli smo na Grbavici pokazati one sve igre koje smo pružali ove jeseni. Eliminirali smo minimalne mogućnosti Željezničara da nas kazni. Htjeli smo igrati nogomet, što je uvijek dopušteno na Grbavici. Fantastičnim golom Kamenara smo dobili samopouzdanje, gdje smo apsolutno kontrolirali prvi dio. Imali smo tri ili četiri situacije gdje smo morali napraviti kvalitetniji zadnji pas, da bismo došli do drugog zgoditka. Očekivali smo pritisak i laganu inicijativu Željezničara u drugom dijelu, to ih je rezultat tjeralo. Ali, rekao bih da nije stvorio ni polušansu, do te zadnje nesretne sekunde, gdje iz te kvaliete koju Željezničar ima, tih kvalitetnih prekida, došao do izjednačenja, naglasio je Karačić u izjavi nakon susreta.

Trener Posušja je dodao kako je njegova momčad zaslužila više od jednog boda u ovoj utakmici.

“Pokazali smo ono što smo i do sada pokazivali, imali smo i meč-loptu Mandića, koju ne koristimo i onda u najgorem trenutku Željezničar u zadnjoj sekundi dolazi do izjednačujućeg zgoditka. Riječi su mi takve, od zadovoljstva do tuge. Pokazali smo hrabrost, vjeru u svoje sposobnosti, respektirajući veliki klub kao Željezničar, ali mislim da smo zaslužili više od boda”, rekao je Branko Karačić.

U sljedećem kolu Posušje će na Mokrom Docu dočekati Igman.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.