23 travnja, 2024
Korner 365 » Kazlagić dijeli (NE)pravdu u Čitluku, Peljti pripao susret Sloge i Zrinjskog

Kazlagić dijeli (NE)pravdu u Čitluku, Peljti pripao susret Sloge i Zrinjskog

2 min read

Foto: Screenshot

NK Široki Brijeg u prvom susretu polufinala dočekuje FK Borac Banja Luka na stadionu Bare u Čitluku, dok će FK Sloga Meridian u Modriči dočekati HŠK Zrinjski Mostar.

Poznata su imena sudaca za ove dvije utakmice.

U Čitluku će glavni sudac biti Mirza Kazlagić iz Cazina, dok će njegovi pomoćnici biti Hasan Nanić iz Bužima i Sreten Udovičić iz Prijedora. Četvrti sudac će biti Haris Halkić iz Prijedora koji je sudio utakmicu 24. kola Wwin lige BiH između Zvijezde 09 i Širokog.

U susretu koji će biti odigran u Modriči između Sloge i Zrinjskog glavni sudac će biti Irfan Plejto koji jako često dobiva povjerenje na utakmicama u kojima je akter mostarski klub. Zanimljivo je i kako se među pomoćnicima našao Davor Beljo koji je iz Mostara, iako to u nekim slučajevima ne bi baš bilo prikladno, ali u nekim je to očito dopušteno. U najmanju ruku čudno, ali kada shvatite da je ovo Bosna i Hercegovina i da su takve pojave normalne, onda nas ništa više i ne može začuditi. Drugi pomoćnik je Dženan Milić iz Sarajeva, dok je četvrti sudac Darko Gedžić iz Brčkog.

Kada službeni spiker na stadionu kaže ‘uživajte u utakmici’ onda bi svi prisutni trebali uživati u nogometu, ali kada se to događa na nogometnim pašnjacima u BiH, onda je jako teško očekivati nešto pozitivno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.