23 travnja, 2024
Korner 365 » Nevjerojatan potez slovenskog hotela: Prodaju krevet u kojem je spavao Christiano Ronaldo!

Nevjerojatan potez slovenskog hotela: Prodaju krevet u kojem je spavao Christiano Ronaldo!

1 min read

Foto: Facebook

Hotel Grand Plaza u Ljubljani nedavno je donio odluku da stavi na prodaju krevet u kojem je prošlog tjedna spavao nogometaš Cristiano Ronaldo, tijekom boravka s portugalskom reprezentacijom za vrijeme prijateljske utakmice protiv Slovenije.

Odluka hotela proizlazi iz činjenice da mnogi obožavatelji nisu imali priliku susresti se s Ronaldom, niti dobiti autogram ili fotografiju s njim. Stoga će krevet biti ponuđen na aukciji krajem mjeseca, s početnom cijenom od 5000 eura, pri čemu će sav prihod biti doniran u dobrotvorne svrhe, prema informacijama portala 24UR.

Svima koji su zainteresirani, portal nudi uvid u prostoriju u kojoj je portugalski nogometaš boravio putem fotografija. “Želimo svima puno sreće i uspjeha u sudjelovanju na aukciji”, istaknuo je portal.

Također, navodi se da su obožavatelji pokušavali pratiti Christiana Ronalda u stopu, ali je nogometaš uspješno izbjegavao njihove pokušaje susreta.

Foto: Facebook

Slovenija svladala Portugal 2:0 u prijateljskoj utakmici

Obožavatelji su čekali nekoliko sati na aerodromu u Brnu, te ispred hotela Grand Plaza, gdje je reprezentacija Portugala boravila.

Prijateljska utakmica između Slovenije i Portugala odigrana je 26. ožujka, a Slovenija je pobijedila rezultatom 2:0.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.