14 travnja, 2024
Korner 365 » Kopić: Mislim da je Maksimir najgori stadionu u Europi

Kopić: Mislim da je Maksimir najgori stadionu u Europi

1 min read

Foto: Facebook / Dinamo Bukurešt

Željko Kopić (46) početkom prosinca preuzeo je Dinamo iz Bukurešta, koji će pokušati spasiti ispadanja. Kopić je startao s dva poraza i zatim došao do dvije pobjede. Trenutno je Dinamo pretposljednja momčad rumunjskog prvenstva, a u intervjuu za Gazetu Sporturilor Kopić je govorio o iskustvima iz Hrvatske. Podsjetimo, vodio je Hajduk i Dinamo, a Rumunjima je govorio o Maksimiru, prenosi Index.hr.

“Jako sam ponosan na svoju državu, poput svakog Hrvata. Imamo državu s prekrasnom dalmatinskom obalom, imamo više od tisuću otoka, tijekom ljeta je prekrasno u različitim mjestima i Zagreb je lijepo posjetiti”, rekao je Kopić pa dodao što bi turisti iz Rumunjske svakako trebali preskočiti u Zagrebu:

“Možete sve, samo nemojte posjetiti nacionalni stadion, mislim da je najgori u Europi”, zaključio je. Za Kopića će ovo biti treći inozemni angažman u karijeri. Vodio je ciparski Pafos od 2018. do 2019. godine, a 2022. je radio u bugarskom Botevu iz Plovdiva. Posljednjih godinu dana je nezaposlen. Dinamo je vodio od prosinca 2021. do travnja 2022., a Hajduk od studenog 2017. do rujna 2018. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.