19 lipnja, 2024
Korner 365 » Messi: Ovo je gotovo sigurno moja posljednja Zlatna lopta u karijeri, ponosan na sve što sam napravio

Messi: Ovo je gotovo sigurno moja posljednja Zlatna lopta u karijeri, ponosan na sve što sam napravio

1 min read

Foto: Facebook

Argentinski kapetan Lionel Messi po osmi put je u karijeri osvojio Zlatnu loptu koju dodjeljuje France Football nakon toga je komentirao izbor i ostale pojedinosti.

“Osvajanje Zlatne lopte nikada mi nije bio prioritet, nikada nisam jurio za skupljanjem tih nagrada”, rekao je 36-godišnji argentinski nogometaš Lionel Messi nakon što je po osmi put u karijeri osvojio titulu koju dodjeljuje France Football.

“Ovo je gotovo sigurno moja posljednja Zlatna lopta u karijeri. Sretan sam i ponosan na sve što sam napravio i, ne, ovo nije najava mog odlaska. Igrat ću nogomet dok god uživam u njemu, a još uvijek imam takav osjećaj”, rekao je Messi te se osvrnuo na konkurenciju.

“Kako sam ja ovaj put pobijedio, mogao je vrlo lako pobijediti i Haaland. Ili Mbappe. Oni su fantastični sportaši. Pogotovo moram naglasiti sve što je napravio Erling Haaland. Osvojio je Premier ligu i Ligu prvaka te bio najbolji strijelac gdje god je nastupao”, kazao je najbolji igrač svijeta.

Inače, dvojica hrvatskih nogometnih reprezentativaca bili su visoko plasirani u aktualnom izboru za Zlatnu loptu. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić zauzeo je deseto, a Joško Gvardiol 25. mjesto.

U konkurenciji vratara Dominik Livaković na kraju je bio na sedmoj poziciji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.