22 srpnja, 2024
Korner 365 » Šaravanja za Korner365: Zvijezda može svima nanijeti štetu, ali mi smo Široki i želimo tri boda

Šaravanja za Korner365: Zvijezda može svima nanijeti štetu, ali mi smo Široki i želimo tri boda

3 min read

Foto: Antonio Slišković

Nogometaši Širokog Brijega u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone gostuju kod Zvijezde 09 u nedjelju od 13 sati, a susret je za Korner365 najavio obrambeni igrač Ivan Šaravanja koji je otkrio i kakvo raspoloženje trenutno vlada među igračima.

Šaravanja je kazao da Široki u brojnim situacijama nije bio miljenik sreće bez obzira što su igrači dali svoj maksimum.

“Ruku na srce treba priznati da smo poslije nekih utakmica trebali ponijeti tri boda, ali nismo zbog nedostatka efikasnosti prema naprijed. Također, treba isto priznati da nas u zadnje vrijeme ne mazi sreća uz neupitno zalaganje igrača kojima je pružena prilika. Dosta utjecaja na sve imaju i ozljede ključnih igrača i samim time nije baš lako doći do rezultata. Moramo se skupiti i odraditi posljednu utakmicu ove kalendarske godine najbolje što možemo i pokušati se dići, jer mislim da nam ne fali puno”, naglasio je Šaravanja.

Foto: NK Široki Brijeg

Stoper Širokog Brijega je istaknuo da je igračima odlazak s Pecare teško pao i da je to jedan od razloga što su rezultati slabiji u posljednje vrijeme.

“Koliko god netko mislio da to ne utječe na izvedbu, ja odgovorno tvrdim da utječe i sigurno da igranje na Pecari pred tvojom publikom te dodatno motivira i daje ti neko olakšanje u igri. Bez obzira tko god bio s druge strane kao što se moglo i vidjeti u početku sezone”, rekao je igrač Širokog.

Osvrnuo se i na lošije terene koji su zbog vremenskih uvjeta u posljednje vrijeme na mnogim stadionima jako teški za igru i dodao kako sve to ima utjecaja na izvedbu.

Foto: Antonio Slišković

“Najviše utječe na našu izvedbu iz tog razloga jer je naš stil igre totalno suprotan od onog što loš teren donosi, a to je preskakanje igre i konstantno držanje lopte u zraku, pa tako i momčadi koje igraju sličnije tom stilu mnogo lakše uspijevaju doći do rezultata”, istaknuo je.

Kazao je kako se osjeća dobro, iako je zgusnuti raspored i na njega ostavio trag.

“Duga sezona uz zgusnut raspored pred kraj je sigurno ostavila traga i na moje fizičko stanje, ali ništa što nisam već do sada prošao kao igrač, tako da nema mjesta traženju izlika”, poručio je Šaravanja.

Foto: Antonio Slišković

Najavio je i posljednji susret jesnskog dijela sezone u kojem će Široki Brijeg gostovati kod Zvijezde 09.

“Ne smije nas zavarati mjesto na ljestvici na kojem se Zvijezda nalazi. Uvjerili smo se da mogu nanijeti štetu svima, pa je potreban maksimalan fokus. Međutim, mi smo Široki, a znaju i oni tko smo i što sve ovaj klub nosi. Moramo pokazati karakter i donijeti kući tri boda pa onda vidjeti što i kako za budućnost”, zaključio je Šaravanja u najavi utakmice između Širokog Brijega i Zvijezde 09 koja se igra u nedjelju od 13:00 sati.

Glavni sudac ove utakmice će biti Elvedin Topuzović iz Tuzle, dok će njegovi pomoćnici biti Edin Redžović iz Sarajeva i Aleksandar Smiljanić iz Laktaša. Četvrti sudac će biti Sabrija Topalović iz Zenice.

Utakmicu ćete moći pratiti na programu Arena Sport TV.

1 thought on “Šaravanja za Korner365: Zvijezda može svima nanijeti štetu, ali mi smo Široki i želimo tri boda

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.