23 srpnja, 2024
Korner 365 » Široki doveo napadača iz Hrvatske: ‘Klub je ambiciozan i to mi se jako sviđa’

Široki doveo napadača iz Hrvatske: ‘Klub je ambiciozan i to mi se jako sviđa’

1 min read

Foto: NK Široki Brijeg

Među širokobriješke Plavo-bijele stigao je 25-godišnji Stjepan Plazonja, 192 cm visoki napadač iz Đakova koji se obvezao na dvogodišnji ugovor s NK Široki Brijeg.

Stjepan Plazonja je prve nogometne korake načinio u HNK Đakovo Croatia, iz koje je prešao u HNK Cibalia Vinkovci, te kao 14-godišnjak u školu nogometa NK Osijek. U Gradskom vrtu prošao je sve mlađe kategorije i kao junior prešao u odgovarajuću kategoriju GNK Dinamo Zagreb.

Po završetku nogometnog školovanja otišao je u slovenskog prvoligaša FC Koper, gdje se zadržao godinu dana i vratio se u Zagreb, u redove NK Kustošija Zagreb. Slijedio je odlazak u rumunjskog prvoligaša FC Hermannstadt, u koji se vraćao u dva navrata nakon posudbi u CSC 1599 Selimbar i Politehnica Timișoara, nakon kojega je potpisao za C.S. Concordia Chiajna.

“Drago mi je što sam postigao dogovor s ljudima u klubu i potpisao za Široki Brijeg. Klub je ambiciozan i to mi se jako sviđa. Spreman sam i vjerujem kako ćemo napraviti veliki rezultat. Sviđa mi se kako klub funkcionira i na koji način radi. Mislim kako je dolazak u Hercegovinu za mene jako dobar izbor”, kazao je novi Slavonac koji će obući dres Širokog Brijega.

Povratkom iz Rumunjske nosio je dres NK BSK iz Bijelog Brda u prošloj sezoni te zagrebačkog NK Rudeš na početku ove sezone.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.