21 lipnja, 2024
Korner 365 » SLUŽBENO: Odgođen susret između Tuzle City i Širokog Brijega

SLUŽBENO: Odgođen susret između Tuzle City i Širokog Brijega

1 min read

Odbor za natjecanje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, razmatrajući zahtjev Nogometnog kluba Široki Brijeg, jednoglasno je donio odluku o odgodi utakmice 14. kola Premijer lige BiH između FK Tuzla City i NK Široki Brijeg, koja se prema rasporedu natjecanja trebala odigrati u nedjelju 12. studenoga 2023. godine na stadionu Tušanj s početkom u 13:00 sati.

Razlog za odgodu utakmice je činjenica, potkrjepljenja izvješćem klupskog liječnika i nalazima iz Doma zdravlja Široki Brijeg, kako 13 igrača i tri člana stručnog stožera imaju virozu zbog čega nisu u stanju trenirati i igrati utakmice, odnosno moraju izbjegavati veći tjelesni napor. Prethodnu suglasnost za odgodu dao je i FK Tuzla City, kojem se zahvaljujemo na razumijevanju, naveli su iz kluba s Pecare.

Također, zbog regularnosti natjecanja i odigravanja utakmice prije završetka jesenskog dijela natjecateljske sezone 2023./2024., Odbor za natjecanje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odredio je novi termin odigravanja utakmice. Odgođena utakmica 14. kola Premijer lige BiH između FK Tuzla City i NK Široki Brijeg bit će odigrana 6. prosinca 2023. godine na stadionu Tušanj, uz obvezu određivanja satnice od strane nositelja TV prava, stoji u priopćenju NK Široki Brijeg.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.