16 lipnja, 2024
Korner 365 » (VIDEO) Pogledajte što je trener Viktorije izvodio nakon pobjede protiv Dinama, izazvao ludnicu među navijačima

(VIDEO) Pogledajte što je trener Viktorije izvodio nakon pobjede protiv Dinama, izazvao ludnicu među navijačima

1 min read

Foto: FC Viktoria Plzeň / Facebook

Miroslav Koubek na specifičan je način proslavio pobjedu nad zagrebačkim Dinamom (1:0). Trener Viktorije Plzen se nedugo nakon posljednjeg zvižduka uputio prema tribini s domaćim navijačima i na sveopće oduševljenje prisutnih počeo izvoditi piruete, pišu Sportske novosti.

“Neću u svojim godinama (72, op.a.) izvoditi salto. Mogao bih se ozlijediti, ali napravio sam piruetu. Na lijevoj i na desnoj nozi. S tim nemam problema”, izjavio je prema pisanju portala Sport.cz 72-godišnji stručnjak.

Nakon utakmice Koubek je pričao i o Dinamu, kao i o odlukama VAR-a.

“Drago nam je da smo postavili rekord Konferencijske lige jer smo momčad koja je prva prošla nakon četiri kola. Dinamo nas je malo iznenadio u uvodu, pa smo nakon dvadeset minuta morali mijenjati formaciju i tek tada smo uspostavili ravnotežu. U drugom poluvremenu protivnik koji je tehnički jači nas je stisnuo i imali smo i malo sreće da je utakmica završila s 1:0. VAR je mogao presuditi na ovu ili onu stranu. Završilo je dobro za nas”, zaključio je trener Viktorije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.