23 srpnja, 2024
Korner 365 » Završio seminarski u posljednji trenutak i nakon toga potukao slavni Ajax

Završio seminarski u posljednji trenutak i nakon toga potukao slavni Ajax

2 min read

Foto: Twitter

Nizozemski nogometaš Tim Pieters će zauvijek pamtiti 21. prosinca 2023. godine jer je tada na koljena bacio nogometnog velikana Ajax.

Niželigaš Hercules u 1/16 finala Kupa Nizozemske ostvario je pobjedu nad slavnim Ajaxom rezultatom 3:2, nanoseći im još jedan udarac u tmurnoj sezoni. Iako je Ajax vidio Kup kao priliku da se malo iskupi za sve što se dogodilo tijekom te sezone, Hercules im je stao na put. Čak i to što su Kopljanici izašli s jednom rezervnom postavom nije nikakvo opravdanje, jer se i tada smatralo da su mnogo jači od kluba iz četvrtog ranga nizozemskog nogometa.

Kup natjecanja uvijek donosi posebnu draž, uvijek se pojave novi junaci, a u herojskom Herculesu ovaj put to je bio mladi Tim Pieters, student, koji je osim pobjede svojoj momčadi donio i pravo bogatstvo svojim prijateljima.

Pieters je prije podne bio u čitaonici svog fakulteta, kako kaže, bio je posljednji dan da završi seminarski rad, a istovremeno njegovi cimeri su uplatili po pet eura da će baš on biti strijelac protiv slavnog Ajaxa. I donio im je 11.265 eura. Lijep iznos za studentski život.

“Bit će to baš jak odmor. Lijep novac. Uf, telefon će mi eksplodirati od poruka. Danas mi je bio posljednji rok za seminarski, tako da sam morao završiti prije utakmice u čitaonici. Mogu sutra da se opustim”, rekao je Pieters nakon utakmice.

Odlučio je napustiti nogomet i posvetiti se obrazovanju.

“U jednom trenutku sam bio na životnoj prekretnici i odlučio se da to bude obrazovanje, a ne nogomet. Mada, gledajući večeras, možda sam pogriješio”, uz osmijeh je konstatirao Pieters.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © KORNER 365 - Sva prava pridržana. | WEB Izrada – Mojik Studio.